Ψεύτες και απατεώνες, ανίκανοι ή και τα δύο;

Σχετικά με τη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση και το οικόπεδο Ηλέκτρας και Ιωαννίνων ή Ραιδεστού και Ιωαννίνων

Στις 30/11/2020 το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας ψήφισε ομόφωνα τη μεταστέγαση των 39ου-125ου νηπιαγωγείων στο οικόπεδο Ηλέκτρας και Ιωαννίνων. Για τη μεταστέγαση αυτή δόθηκαν αγώνες από τους συλλόγους διδασκόντων των νηπιαγωγείων, τον ΣΕΠΕ Αριστοτέλη, τους συλλόγους γονέων και τις συλλογικότητες της γειτονιάς γιατί ως τώρα στεγάζονται σε ένα εντελώς ακατάλληλο κτήριο με μεγάλα προβλήματα, το οποίο νοικιάζει ο δήμος.

Ποτέ δε θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι η δημαρχία θα προσπαθούσε να ξεγελάσει ολόκληρο το ΔΣ, τις νηπιαγωγούς, τους συλλόγους εκπαιδευτικών και τους γονείς, ιδρύοντας στο ίδιο οικόπεδο ένα νέο νηπιαγωγείο για την εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης. Και όμως, το έκανε. Παραπλάνησε ολόκληρο το ΔΣ και το έβαλε να ψηφίσει ίδρυση νέου εκεί που πριν λίγους μήνες είχε ψηφίσει τη μεταστέγαση δύο άλλων. Η παραπλάνηση επιτεύχθηκε με μια μικρή αλλαγή ενός δρόμου: Ραιδεστού αντί Ηλέκτρας. Έτσι, το ΔΣ στις 14/12/2020 ψήφισε την ίδρυση του 4θέσιου 151ου Νηπιαγωγείου στο οικόπεδο Ραιδεστού και Ιωαννίνων. Πρόκειται για μια απίστευτη και πρωτοφανή απάτη! 

Φυσικά, κάποια στιγμή όλα αποκαλύπτονται. Έτσι, έγινε γνωστό ότι στη Ραιδεστού δεν υπάρχει οικόπεδο. 

Στο ερώτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 22/3 γιατί δεν προχωρούν οι εργασίες μεταστέγασης των 39ο-125ο, απαντήσεις δεν δόθηκαν. Τώρα υποψιαζόμαστε γιατί.

Απαιτούμε να ξεκινήσουν τώρα οι εργασίες για τη μετεγκατάσταση του 39ου-125ου Νηπ. στο ψηφισμένο από το Δημοτικό Συμβούλιο οικόπεδο στην Ηλέκτρας και Ιωαννίνων. Κάθε απόπειρα να μην εφαρμοστεί η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου από το νέο σχολικό έτος 2021-’22, θα βρει απέναντι όλη τη γειτονιά του Κολωνού και των Σεπολίων.

Η δημοτική αρχή οφείλει να δώσει άμεσα απαντήσεις.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s