Σχόλιο της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα για τη “λογοκριμένη” δήλωση του Νικόλαου Μακρόπουλου

Συμπονούμε πραγματικά τον αντιδήμαρχο Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων, Νικόλαο Μακρόπουλο που “νοσταλγεί”, κατά δημόσια δήλωση του, “το ωραίο του σπίτι στο Baden Baden” και πιο πολύ “νοσταλγεί” την “αγαπημένη του Aston Martin”.

Έγκλειστος κaι αυτός όπως όλοι οι δημότες της Αθήνας, δεν μπορεί ο καημένος “να πεταχτεί”, ανάμεσα στα καθήκοντα του ως υπεύθυνος επιχειρηματικότητας της δημοτικής αρχής Κώστα Μπακογιάννη, αρμόδιος για την ενίσχυση του μεγάλου τουριστικού κεφαλαίου στην πόλη της Αθήνας, στη βίλα του στη Γερμανία στην “απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest”.

Τον συμπονούμε που δεν μπορεί να ξεφύγει και βλέπει την πίεση των δημοτών, πιθανώς και των ψηφοφόρων του, που είναι σε θανάσιμη αναμονή για τα 300 ή 500 ευρώ κρατικά ψίχουλα, των ανέργων που δεν έχουν να περιμένουν ούτε αυτά.

Κυρίως τον συμπονούμε που δεν μπορεί να παραβρεθεί και να κόψει κορδέλες σε νέα εγκαίνια επιχειρηματικών έργων που ενισχύει με τόση προσήλωση η δημοτική αρχή στην οποία μετέχει.

Δεν κατανοούμε γιατί κατέβασε το δημόσιο σχόλιο του από την προσωπική σελίδα του στο facebook μετά την κατακραυγή. Νιώθει αδύναμος να υπερασπιστεί τη θέση ισχύος που κατέχει ως πρωτοπόρος επιχειρηματικότητας ή απλά οι φτωχοί ψηφοφόροι της πίσω αυλής στην Αθήνα δεν έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν το ειδυλλιακό τοπίο στο Baden Baden;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s