Ένας πραξικοπηματίας στην Αθήνα για το «φόρουμ της Δημοκρατίας» μετά από πρόσκληση του Κώστα Μπακογιάννη

Τον αποτυχημένο πραξικοπηματία στη Βενεζουέλα Juan Guaidó υποδέχεται ως ομιλητή στο Φόρουμ «Athens Democracy Forum» που οργανώνεται διαδικτυακά από τις 30 Σεπτεμβρίου ως τις 2 Οκτωβρίου, ο δήμος Αθηναίων. Ο άνθρωπος των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, κατηγορούμενος για τις σχέσεις του με εμπόρους ναρκωτικών και χρηματοδότηση παραστρατιωτικών ομάδων που δεν κατάφερε να ανατρέψει την εκλεγμένη κυβέρνηση Μαδούρο, εκλήθη να μιλήσει μαζί με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» και τις «πανδημίες της εποχής μας»!

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε σπεύσει να αναγνωρίσει την πραξικοπηματική κυβέρνηση του Juan Guaidó και η πρόσκληση του με το ρόλο του “προέδρου της Βουλής” της Βενεζουέλας, είναι μια ακόμη πρόκληση της δημοτικής αρχής στους κατοίκους του δήμου Αθηναίων. Με φερετζέ τα «ανθρώπινα δικαιώματα», οι συμμετέχοντες στο φόρουμ ανακοινώνουν πως θα συζητήσουν την παρέμβαση κράτους και κυβερνήσεων στα κοινωνικά δίκτυα και τους χρήστες τους, εν μέσω της «αντικανονικότητας» όπως την χαρακτηρίζουν, λόγω πανδημιών-κλιματικής αλλαγής-μετανάστευσης-πολέμων-οικονομικής κρίσης.

Το διαδικτυακό συνέδριο διοργανώνεται στην Αθήνα από τους Democracy and Culture Foundation σε συνεργασία με τους The New York Times, το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τη Δημοκρατία (United Nations Democracy Fund), το ίδρυμα Κofi Annan (Kofi Annan Foundation), το Δήμο Αθηναίων και την εφημερίδα «Καθημερινή». Μια ακόμη ευκαιρία για τον Κώστα Μπακογιάννη να να δώσει τα διαπιστευτήρια του στο εγκληματικό νεοφιλεύθερο κεφάλαιο.

Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα δεν συμμετέχει στο πλυντήριο του φιλελευθερισμού, στην αγιοποίηση των αιματοβαμμένων ευθυνών των ΗΠΑ, της ΕΕ, και του Διεθνούς Κεφαλαίου. Καταγγέλλει τη δημοτική αρχή Κώστα Μπακογιάννη που μετατρέπει το μεγαλύτερο δήμο της χώρας σε προσηλωμένο οπαδό της επικείμενης νεοφιλελεύθερης επίθεσης στα δικαιώματα του λαού και των κατοίκων του δήμου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s