Τα σχολεία της πρωτεύουσας ανοχύρωτα με ευθύνη κυβέρνησης και δημοτικής αρχής και ο Μπακογιάννης κάνει φιέστες ως ντίλερ προώθησης εταιρειών καθαριστικών

Ανοχύρωτα τα σχολεία της πρωτεύουσας! Δυο μέρες πριν το πρώτο κουδούνι και τα σχολεία του δήμου της Αθήνας δεν έχουν καθαρίστριες, μάσκες, αντισηπτικά και ο Μπακογιάννης κάνει φιέστες ως ντίλερ εταιρειών καθαριστικών!

Τρέχουν και δεν προλαβαίνουν οι καθαρίστριες που μόλις χτες ειδοποιήθηκαν να πάνε στα σχολεία τα οποία δεν έχουν καθαριστεί από τον Ιούνιο. Εν τω μεταξύ, οι καθαρίστριες που προσλήφθηκαν είναι οι μισές από αυτές που ζήτησε η διεύθυνση παιδικής ηλικίας ενώ 46 μετανάστριες που δουλεύουν χρόνια στον δήμο έχουν απολυθεί με τη ρατσιστική διάταξη περί συμβάσεων ορισμένου χρόνου.

Την ίδια στιγμή στα σχολεία δεν έχει δοθεί ούτε μισή μάσκα και πολλά από αυτά δεν έχουν πάρει ούτε καθαριστικά. Οι εκπαιδευτικοί έχουν «σπάσει» τα τηλέφωνα των σχολικών επιτροπών αλλά αυτές τώρα άρχισαν να συγκεντρώνουν τα στοιχεία.

Εν τω μεταξύ οι σχολικές επιτροπές αντί να δώσουν περισσότερα λεφτά στα σχολεία, παρακρατούν το 80% των χρημάτων, δίνοντάς τους πολύ λιγότερα από ότι στην προηγούμενη δόση. Οι καταγγελίες διευθυντών/ντριων από το 4ο, 6ο διαμέρισμα και από πολλά ακόμη και η δημαρχία που έχει την πλειοψηφία σε όλες τις σχολικές επιτροπές «κάνει την πάπια».

Η δημαρχία Μπακογιάννη αντί να αναζητεί αίθουσες για να στεγαστούν τμήματα που οφείλουν να σπάσουν ώστε να μπουν μέσα ως 15 παιδιά για να κρατηθούν οι αποστάσεις, κάνει φιέστες.

Είναι προκλητικοί. Αγνοούν το λαό της πόλης εξοργιστικά, τους εργαζόμενους και τα παιδιά τους, ενώ διαφημίζουν τα καθαριστικά λόγω των χορηγιών!

Καταγγέλλουμε τη στάση της δημοτικής αρχής. Τα σχολεία της πόλης κι οι μαθητές τους δεν είναι κέντρα προώθησης των πολιτικών και οικονομικών τους φίλων. Ως εδώ!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s