Εξόρμηση στα Εξάρχεια από την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα

Μαζική εξόρμηση στα Εξάρχεια με υλικό και μικροφωνική, πραγματοποίησε η ομάδα του 1ου διαμερίσματος της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα, για να προπαγανδίσει την αντιρατσιστική διαδήλωση της 21 Μάρτη (πλ. Βικτωρίας 14.00). Στη γειτονιά που φιλοξένησε χιλιάδες πρόσφυγες στις καταλήψεις αλληλεγγύης, στη γειτονιά που αντιστέκεται στους κατασταλτικούς μηχανισμούς που την έχουν βάλει στο στόχαστρο, ο ρατσισμός, η ξενοφοβία και ο φασισμός δεν χωράνε. Κι όπως είπε χαρακτηριστικά ένας κάτοικος: «Όταν σας ρωτούν που θα τους βάλουμε, να τους απαντάτε, φέρτε τους στη γειτονιά μας.»

Ως Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα διεκδικούμε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων μέσα στις γειτονίες μας σε σπίτια με αξιοπρεπείς συνθήκες και πλήρη ένταξή τους σε ένα δημόσιο και δωρεάν σύστημα πρόνοιας, εκπαίδευσης, εργασίας και ασφάλισης. Οι γειτονιές μας είναι χώροι που αξίζει να ζήσουμε όλοι μαζί και όχι χώροι άλωσης από το τουριστικό κεφάλαιο.

Καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες στις γειτονιές! Αγωνιζόμαστε ώστε και ο δήμος της Αθηνάς να διαθέσει χώρους για την αξιοπρεπή στέγαση των κατατρεγμένων των πολέμων και της φτώχειας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s