Σχόλιο του γραφείου τύπου για τις παραιτήσεις Λυκούδη-Γκαγκάκη

Να ζητηθεί η παραίτηση της προέδρου του 9.84, Αραμπατζή Ν. που μήνυσε νεολαίους για την παρέμβασή τους με μαγνητοφωνημένο μήνυμα

Να αποσυρθεί άμεσα η μήνυση

Να ακυρωθούν οι παραχωρήσεις στη δημοτική παράταξη της ΧΑ

Υποχρεώθηκε ο Κ. Μπακογιάννης και έκανε δεκτές τις παραιτήσεις της Ινέζ Λυκούδη από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί και της Κατερίνα Γκαγκάκη, από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις», μετά την κατακραυγή για την πρώτη, η οποία πρωτοστάτησε στην ακύρωση της παραχώρησης του 144ου ΔΣ στην Πακιστανική Κοινότητα «η Ενότητα» ενώ είναι γνωστή για τις φασιστικές/ρατσιστικές και ξενοφοβικές δηλώσεις της και τη συμμετοχή της σε συγκεντρώσεις δίπλα στον Κασιδιάρη της ΧΑ στην πλ. Αγ. Παντελεήμονα και για τη στάση της δεύτερης στην εκπομπή του Λιάγκα για τη σεξουαλική παρενόχληση στη βιβλιοθήκη της Θεσσαλονίκης.

Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα καταγγείλαμε όλα αυτά τα περιστατικά και μαζί με αυτά και της προέδρου του 9.84 που μήνυσε τους νεολαίους. Φυσικά, η αποδοχή των παραιτήσεων έγινε για να κοπάσει ο σάλος που έχει ξεσπάσει, γιατί κατ’ τα άλλα, όπως αναφέραμε στην ανακοίνωσή μας «…ο Πολιτισμός τους γεννά την αθλιότητα. Τα περιστατικά δεν είναι ασύνδετα ούτε τυχαία. Ο «πολιτισμός» της μπίζνας και των μεγάλων στρατηγικών επενδυτών -που αυξάνει εκθετικά τη φτώχια, λατρεύει το κέρδος και μισεί τους φτωχούς! Και όσοι τον αντιπροσωπεύουν και τον υπηρετούν νιώθουν απέραντη περιφρόνηση προς τον φτωχόκοσμο, υποτιμούν την «πίσω αυλή της πόλης και τους λαϊκούς ανθρώπους, αισθάνονται απέχθεια προς κάθε φωνή που ταράζει την μακαριότητα και την «καθώς πρέπει» βιτρίνα τους, έχουν την υπεροψία ότι μπορούν να χλευάζουν οτιδήποτε ή να χαριεντίζονται και «κάνουν πλάκα» με οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Δεν τους κοστίζει, άλλωστε…».

Τελικά τους κόστισε στο προσωπείο «της ήρεμης δημοκρατικής δύναμης», του καθώς πρέπει δημάρχου, που όμως από κοινού με την Ινές Λυκούδη κρατάνε κλειστό επί δύο μήνες το σχολείο των μικρών μαθητών από το Πακιστάν που θέλουν να μάθουν τη γλώσσα τους, του δημάρχου που συνεχίζει να παρέχει «διευκολύνσεις» στα υπολείμματα της ναζιστικής οργάνωσης της ΧΑ, διαθέτοντας δημοτικούς χώρους για γραφεία και προσωπικό για να οργανώνει τις ρατσιστικές επιθέσεις της. Κι όπως όλα αυτά συνεχίζονται, έτσι οι κ. Λυκούδη και Γκαγκάκη, παραιτήθηκαν μεν, παραμένουν όμως δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Αθήνα Ψηλά του κ. Μπακογιάννη. Οι μάσκες κουρελιάστηκαν αλλά παραμένουν για την κατ’ όνομα πλειοψηφία των 21 συμβούλων του κ. Μπακογιάννη.

Τέλος, οφείλουν να βγάλουν συμπεράσματα, οι παρατάξεις εκείνες που αλληλοψηφίζονται με την παράταξη του Μπακογιάννη στα διάφορα Διοικητικά Συμβούλια.

Περιμένουμε ακόμα από όσους ψήφισαν την κα Αραμπατζή, την πρόεδρο του 9,84, να άρουν την υποστήριξή τους, μετά τις μηνύσεις που εκείνη υπέβαλε, κατ’ εντολή Μπακογιάννη σε νεολαίους που έκαναν το «έγκλημα» να ζητήσουν και να χρησιμοποιήσουν τη ραδιοσυχνότητα του 9.84, για πέντε λεπτά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s