Καμία διευκόλυνση στην παράταξη της ΧΑ στον δήμο της Αθήνας – Να παρθεί πίσω ο χώρος που της έχει παραχωρηθεί στην οδό Κοτοπούλη

6 χρόνια από τη δολοφονία του Π. Φύσσα από την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της ΧΑ και η ισόβια καταδίκη της για όλες της μέχρι τώρα εγκληματικές της ενέργειες αποτελεί αίτημα και διεκδίκηση του κινήματος. Το αντιφασιστικό κι αντιρατσιστικό κίνημα, το εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα, έχει συμβάλει μέχρι τώρα στην αποκάλυψη του χαρακτήρα της εγκληματικής οργάνωσης, στην απονομιμοποίηση της ιδεολογίας της.

Η παραχώρηση χώρου από τον δήμο της Αθήνας στην δημοτική παράταξη της ΧΑ αποτελεί πρόκληση!

Σε αυτά τα πλαίσια η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 16/9 ζήτησε να υπάρξει απόφαση του με την οποία ακυρώνεται η παραχώρηση του χώρου στην παράταξη της Χρυσής Αυγής στο ΔΣ της Αθήνας, για να τον χρησιμοποιεί ως γραφεία της στο κτήριο του δήμου στην οδό Κοτοπούλη και φυσικά να παρθεί πίσω ο εξοπλισμός και κάθε διευκόλυνση που της έχει ήδη παραχωρηθεί μέχρι σήμερα.

Η νέα δημοτική αρχή του Κ. Μπακογιάννη αρνήθηκε να θέσει την πρόταση αυτή σε ψηφοφορία. Είναι φανερό ότι ο εχθρός της νέας δημοτικής αρχής είναι τα μικρά προσφυγόπουλα που έβγαλε στο δρόμο όταν συνέβαλε στην εκκένωση των καταλήψεων αλλά όχι η ΧΑ που χρησιμοποιεί ως ορμητήριο τους χώρους που βρίσκεται για να επιτίθεται σε αγωνιστές, συνδικαλιστές, πρόσφυγες και μετανάστες. Το δόγμα «νόμος και τάξη» έχει προτιμήσεις, τελικά!

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θα επιμείνουμε. Καλούμε όλες τις παρατάξεις να πάρουν θέση και το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει απόφαση.

  • Καμία παραχώρηση ποτέ και πουθενά, ούτε μια σπιθαμή νομιμοποίησης της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής και της φασιστικής ιδεολογίας. Καμία παραχώρηση χώρου του δήμου για να τα χρησιμοποιεί ως ορμητήρια των ταγμάτων εφόδου!
  • Ισόβια καταδίκη των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής.

Ο δικός μας δρόμος προβάλλει την αξιοπρέπεια, την αλληλεγγύη, τη συλλογικότητα και τον αγώνα απέναντι στην φτώχεια, την ανεργία, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Σε κάθε χώρο δουλειάς, κάθε σχολείο, κάθε γειτονιά χτίζουμε δεσμούς αλληλεγγύης, οργανώνουμε αντεπίθεση, λαϊκού πολιτισμού και ιστορικής μνήμης για να ξεριζώσουμε το φασισμό και τους φασίστες.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s