Το προεκλογικό κέντρο της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα/Ανταρσία σε Κυβέρνηση-ΕΕ-Κεφάλαιο σε λειτουργία

Από τις 16/05 λειτουργεί το προεκλογικό κέντρο της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα/Ανταρσία σε Κυβέρνηση-ΕΕ-Κεφάλαιο.

Στα Χαυτεία (Σταδίου και Αιόλου), στο ύψος του ΟΑΕΔ, έχει στηθεί το προεκλογικό κέντρο της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα/Ανταρσία σε Κυβέρνηση-ΕΕ-Κεφάλαιο. Θα λειτουργεί τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες για όλες τις επόμενες ημέρες μέχρι και την ημέρα των εκλογών.

Με κέφι και επιμονή τα μέλη της κίνησης έστησαν μόνοι/ες τους και ετοίμασαν το προεκλογικό κέντρο για τις παρεμβάσεις τους στο κέντρο της Αθήνας.

Στο προεκλογικό κέντρο οι εργαζόμενοι/ες και οι κάτοικοι της πόλης μπορούν να ενημερωθούν για τις θέσεις και την αντίληψη του σχήματος και να συνομιλήσουν με τα μέλη, τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες και τις υποψήφιες/ους που θα βρίσκονται τις περισσότερες ώρες της ημέρας εκεί. Στο προεκλογικό κέντρο θα υπάρχουν και ψηφοδέλτια για να ενημερωθούν όλες/οι για όλα τα υποψήφια μέλη του δημοτικού σχήματος. Μπορούν να θέσουν τα ερωτήματά τους για την πόλη, την εργασία, τους χώρους πράσινου, την κοινωνική πρόνοια στον Δήμο, για τη σύγχρονη κατοικία στην πόλη σύμφωνα με τις κοινωνικές μας ανάγκες κ.λπ..

Τα μέλη της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα/Ανταρσία σε Κυβέρνηση-ΕΕ-Κεφάλαιο με τεράστια αυταπάρνηση όλο αυτόν τον καιρό καταφέρνουν να βρίσκονται μπροστά σε όλες τις κρίσιμες πολιτικές συζητήσεις που ανοίγονται σε διάφορα διαμερίσματα, στις γειτονιές και τους εργασιακούς χώρους. Έχουν ενημερώσει εκατοντάδες εργαζόμενους/ες και κατοίκους. Με τη στάση και παρουσία τους σταματούν τα σχέδια των ρατσιστικών/ φασιστικών ομάδων και αντιμετωπίζουν τον δηλητηριώδη λόγο τους.

Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα/Ανταρσία σε Κυβέρνηση-ΕΕ-Κεφάλαιο καλεί όλο τον εργαζόμενο λαό, τη νεολαία και τους συνταξιούχους να προσεγγίσουν το προεκλογικό κέντρο, να γνωριστούμε και να επικοινωνήσουμε τις ανάγκες μας για την ανατροπή των επιβαλλόμενων και καταστροφικών πολιτικών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s