Τόση ξετσιπωσιά, ξεπέρασε τα όρια! Καταγγελία της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα/Ανταρσία σε Κυβέρνηση-ΕΕ-Κεφάλαιο

Αυτοί που κόπτονται τάχα, να μείνουν τα σχολεία και οι μαθητές/τριες μακριά από την πολιτική και τα κόμματα, δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τα φυλλάδια του δήμου Αθηναίων για τις παιδικές κατασκηνώσεις για να μοιράσουν το προεκλογικό τους υλικό.

Η Βασιλείου Χριστίνα, πρόεδρος της επιτροπής πιστοποίησης παιδικών χαρών, αντιπρόεδρος του δημοτικού βρεφοκομείου και εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων των παιδικών κατασκηνώσεων, τοποθέτησε μέσα στα ενημερωτικά φυλλάδια του δήμου Αθηναίων που έστειλε να μοιραστούν στα δημοτικά σχολεία του δήμου, το προεκλογικό της υλικό, όπου προβάλει την υποψηφιότητά της με τον συνδυασμό του Π. Γερουλάνου. Δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του Δήμου, τα λεφτά των δημοτών και τους εκπαιδευτικούς ως ντίλερ της προεκλογικής της εκστρατείας.

Δεκάδες εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν αυτό που συνέβη, και αρνήθηκαν να τα μοιράσουν στους μαθητές τους. Καταγγέλλουμε το γεγονός αυτό και καλούμε τον δήμο Αθηναίων να καταδικάσει την υποψήφια και αυτές τις πρακτικές και τον συνδυασμό του Π. Γερουλάνου να τοποθετηθεί δημόσια. Μας έχουν συνηθίσει όλοι οι επίδοξοι της εξουσίας, δεκαετίες τώρα, να χρησιμοποιούν ειδικά τον δήμο Αθηναίων με κάθε τρόπο για τα αστικά πολιτικά τους σχεδία, σε βάρος του λαού και της νεολαίας, αλλά τόση ξετσιπωσιά ξεπερνά τα όρια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s