Πρόσκληση-κάλεσμα της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα/Ανταρσία σε κυβέρνηση-ΕΕ-κεφάλαιο προς το συντονιστικό της Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας

Αγαπητές συντρόφισσες, αγαπητοί σύντροφοι,

έχουμε βρεθεί πολλά χρόνια στο ίδιο χαράκωμα για τα ζητήματα των εργαζομένων της Αθήνας και του φασισμού και γενικότερα για τα ζητήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό και τη νεολαία.

Οι τοποθετήσεις και η πρακτική μας -παρά τις όποιες διαφορές, που προφανώς δεν εξαφανίστηκαν ούτε θα εκλείψουν- μας έφερε όλους στην πλευρά της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, δημιούργησαν και εξακολουθούν να δημιουργούν όρους κοινής πορείας -περισσότερους από αυτούς που μπορούν στην παρούσα φάση να δικαιολογήσουν χωριστούς δρόμους.

Σίγουρα χρειάζεται ένας συντροφικός απολογισμός, κριτική και αυτοκριτική από όλους μας, για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ενόψει των εκλογών στην Αθήνα και για το πώς φτάσαμε εδώ.

Ακόμη πιο σίγουρο, όμως, είναι ότι είναι ώρα να κάνουμε ένα γενναίο και κοινό βήμα προς τα μπρος, που θα επιδράσει πολλαπλά θετικά στην κοινή υπόθεσή μας γενικότερα. Ένα βήμα που θα αντανακλά την ουσία της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς ως τέτοιας, στηριγμένο σε αρχές περιεχομένου και θέσεων, λειτουργίας και εκπροσώπησης.

Σας καλούμε σε επίσημη συνάντηση τις αμέσως επόμενες μέρες για να συζητήσουμε επ’ αυτών προσδιορίζοντας από κοινού τόπο και χρόνο.

Το Συντονιστικό της
Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα/Ανταρσία σε κυβέρνηση-ΕΕ-κεφάλαιο


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s